ul. Galla 4/6 Kraków i ul. Józefa Piłsudskiego 28/2 Kraków +48 737 164 947

Polityka prywatności - GeniusFORGE

    Jesteś tutaj:
  • Start
  • Polityka prywatności

Klauzula informacyjna
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma SCIENTIA SP. Z O.O reprezentowana przez Dorota Łuczkowska-Wróbel – Prezes Zarządu, tel.737164947, e-mail: scientia.edukacja@gmail.com;

2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji usług na najwyższym poziomie na podstawie prawnie uzasadnionego interesu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO), polegający na ułatwieniu korzystania z usług świadczonych drogą elektroniczną oraz na poprawie funkcjonalności tych usług.

3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będzie oddział firmy Galileusz Kraków, do którego następuje zapis na zajęcia.

4) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres minimalny, do zakończenia sprawy np. kursu maturalnego. Po tym terminie dane zostaną zanonimizowane.

6) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody
przed jej cofnięciem;

7) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

8) podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy. Jest Pan/Pani zobowiązana do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwość korzystania z pelnej funkcjonalności systemu internetowego